Maak een afspraak

In onderstaande online agenda kunt uzelf uw afspraak inplannen. U kunt ons uiteraard ook bellen: 0511-441705.

Toelichting type afspraken:

Oogzorg / optometrie

  • Oogmeting: Meten van de optimale brilsterkte gecombineerd met comfortabel veraf- en nabij zicht. v.a. € 29,-. Bij aanschaf van bril of glazen vervalt dit bedrag.
  • Optometrisch onderzoek: Complete controle van de gezondheid van de ogen (op eigen initiatief/preventief) € 79,-* U maakt een afspraak door ons te bellen op 0511-441705.
  • Contactlenscontrole: Het beoordelen van de conditie van o.a. de oogleden, traanlaag, hoornvlies. Het controleren van de passing, de sterkte en het evalueren van het draagcomfort. Vanaf € 29,-. Neemt u lenzen bij ons af, dan zit dit bedrag in de lenzenprijs. Vraag naar de voorwaarden.
  • Contactlenzen aanmeten: Het voor de 1ste keer aanpassen van contactlenzen. De pasvorm, sterkte, ooggezondheid en geschiktheid voor het dragen van contactlenzen wordt bepaald. Het in- en uitnemen wordt later geoefend + enkele weken proef-dragen. Vanaf € 49,-
  • CBR rijbewijskeuring: U maakt een afspraak door ons te bellen op 0511-441705. Zorg dat u de CBR-brief (met ZD-code en de reden van de keuring) bij de hand heeft. Zelf via onze online agenda uw afspraak inplannen kan helaas niet i.v.m. het grote aantal aanvragen. Kijk voor meer info op CBR-rijbewijskeuring. Kosten 114,- (wordt niet vergoed).
  • Verwijzing door huisarts*: Dit kiest als u schriftelijk bent doorverwezen door uw huisarts. Wilt u ook een bril uitzoeken dan kunt u dat apart vermelden in de afspraak. Bent u mondeling doorverwezen of wilt u overleg, bel ons dan even.

* Huisarts: Als u voor optometrisch onderzoek bent doorverwezen door uw huisarts, dan wordt het onderzoek bij de meeste zorgverzekeringen via Ksyos grotendeels vergoed, zonder dat uw eigen risico belast wordt. (metingen voor brillen en lenzen uitgezonderd).

Brilmode / advies

  • Montuur advies: Uitzoeken van een bril. We adviseren u graag.
  • bril afhalen/bijstellen: Het ophalen van u nieuwe bril doen we graag op afspraak. Ook voor het bijstellen van uw bril kunt u een afspraak maken.