DNEye scan

Met de nieuwe DNEye® Scanner van Rodenstock scannen we uw ogen met een onschadelijke lichtstraal, waarbij maar liefst 7000 hyper-nauwkeurige metingen worden verricht. Met deze nieuwste techniek kunnen we uw ogen uitgebreid en accuraat meten. We zetten de DNEye Scanner graag in als onderdeel van onze deskundige oogmeting. Met als doel u nog beter zicht te geven.

Met de scan onderzoeken we onder andere:
1 Kijken in de verte
2 Kijken op korte afstand en de stand van de ogen tijdens het lezen
3 Zicht bij diverse lichtomstandigheden, dag- en nachtzicht
4 Het oppervlakte van het hoornvlies om mogelijke afwijkingen op te sporen
5 Helderheid van het oog, symptomen als staar opsporen
6 Diktemeting van het hoornvlies om zo nog nauwkeuriger de interne oogdruk te bepalen
7 Oogdrukmeting, een te hoge oogdruk kan duiden op glaucoom

Scherpere brillenglazen
Met de DNEye® Scanner wordt direct duidelijk wat de precieze sterkte-afwijking is voor de verschillende gebieden van uw oog. Deze extra meetgegevens gebruiken we om uw brillenglazen nog nauwkeuriger te slijpen met de meest geavanceerde slijptechniek. Het resultaat: volledig op maat gemaakte glazen met een ongekende scherpte en helderheid, de zogenaamde biometrisch intelligente glazen (B.I.G.) EXACT®

De voordelen van de door DNEye® geoptimaliseerde biometrisch intelligente glazen (B.I.G.) EXACT®:
Altijd optimaal zicht in alle lichtomstandigheden. Uw hersenen hoeven zich minder in te spannen om het beeld dat ze binnenkrijgen te corrigeren, waardoor u meer ontspannen kijkt. U ziet meer details, kleuren en contrast. U heeft scherper zicht tijdens de schemer en in het donker. En uw zicht is natuurlijker dankzij bredere kijkzones.

Meer weten over de DNEye scanner en biometrisch intelligente glazen (B.I.G.) EXACT®? Ga naar de website