Over ons

Het beste en mooiste voor ogen

U bent van harte welkom in onze winkel in het centrum van De Westereen. Van het uitzoeken van een nieuw montuur tot het onderzoeken van uw ogen – bij ons kunt u terecht. Klanten voelen zich in onze winkel op hun gemak. Ze waarderen de persoonlijke aandacht, het deskundige advies én de oogzorg die wij bieden. Steeds meer mensen weten ons te vinden.
We richten ons op de modieuze, de medische en technische kant van ons vak. Zo zijn we behalve opticien en contactlensspecialist ook optometrist (HBO-opgeleid).

Mooiste oogmode
We begeleiden u graag bij het uitzoeken van een nieuwe bril. Bij de keus van het montuur letten we op welke kleuren en vorm het best bij uw ogen en huidtint passen. Bovendien zijn we op de hoogte van de laatste trends op het gebied van oogmode. Bij de samenstelling van de brillencollecties kijken we naar uitstraling, kwaliteit en pasvorm. U heeft de keus uit een ruim en gevarieerd assortiment monturen in alle prijsklassen. De monturen zijn altijd nieuw en verfrissend.In onze radiospot zeggen we niet voor niets: ‘Met een bril van Dijk ziet u niet alleen beter, u ziet er ook nog veel beter uit.’

Beste oogzorg
Als optometrist kunnen we de sterkte en de gezondheid van uw ogen bekijken. We beschikken over de modernste apparatuur om eventuele afwijkingen nog sneller te signaleren. Als het nodig is, verwijzen we door naar de huis- of oogarts. Zo bent u verzekerd van een optimale oogzorg. Omdat we gespecialiseerd zijn in optometrie, weet u zeker dat de meting van uw ogen uiterst accuraat is. Hierdoor kunnen wij u nog beter adviseren over de benodigde sterkte van uw brillenglazen of contactlenzen.


Sinds 1964 een begrip
We zijn een familiebedrijf dat al sinds 1964 bestaat. Daar zijn we trots op. Dijk Optiek is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Woorden die bij ons passen zijn; onafhankelijk, betrouwbaar, professioneel, toegankelijk en innovatief. We bieden een originele collectie brillen, een groot aanbod in contactlenzen en deskundige oogzorg. En we zijn gemakkelijk bereikbaar. U kunt gratis parkeren voor de deur.

Bent u al klant of wilt u eens rondkijken?
U bent altijd van harte welkom.

Graag tot ziens!

Eigenaar Dijk Optiek
Theo Dijk