Dijk Optiek ©

Uw opticien voor Noord-Oost Friesland

Vacature


Ter uitbreiding van ons team op zoek naar een:


Opticien

24 uren of meer*


Wij zoeken

Een allround gediplomeerd opticien en/of contactlensspecialist die passie heeft om te verkopen. Samen met ons ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en het uitbouwen van de klantenkring.

Ben je klantvriendelijk, representatief, doelgericht, flexibel, proactief, meedenkend en vind je het leuk te werken in een klein hecht team? En ben je beschikbaar op zaterdag? Dan zijn we op zoek naar jou!


Wij bieden

Kun jij je in bovenstaande vinden? Dan kom je te werken in een prettige professionele omgeving met wisselende werkzaamheden en mogelijkheden tot persoonlijke groei.


Wie zijn wij

Sinds 1964 zijn wij gevestigd in De Westereen. We staan in de regio bekend om onze kwaliteit, service en ongedwongen sfeer. De klant staat bij ons centraal en we proberen deze zo goed mogelijk te adviseren en te begeleiden bij de aankoop van een bril of contactlenzen.

Het mode-aspect vinden wij belangrijk, net als de optometrie. We hebben twee professionele oogmeetruimtes met de modernste apparatuur, waaronder een OCT-scan.


Heb je interesse en woon je in onze regio?

Stuur een mail met CV en motivatie naar theo@dijkoptiek.nl, of bel 0511-441705 en vraag naar Theo. We kijken uit naar jouw sollicitatie. Deze wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.


* uren in overleg, minimaal drie dagen


Contactgegevens

Dijk Optiek

T.a.v. Theo Dijk

Ljurkstrjitte 43a

9271CR De Westereen

0511-441705

theo@dijkoptiek.nl